Behandlingar för kropp och själ

Jag erbjuder olika behandlingar för kropp och själ, allt beroende på dina individuella behov.

Metoden jag använder som bas i mitt arbete är Helhetshealing som är en kraftfull och effektiv behandlingsteknik, både för kropp och själ.


Mina behandlingar

HELHETSHEALING

En kraftfull behandlingsform som arbetar på djupet i din kropp.

HELANDE SAMTAL 

Om du upplever stress och oro eller vill lära dig att sätta gränser.

KANALISERING

Jag förmedlar kontakt med dina guider och vägledare.

REGRESSION

Gå tillbaka till händelser som din själ vill visa.

Med Helhet i Centrum

Hos mig kan du få hjälp med din fysiska hälsa, men också med ditt inre välmående. Kropp och själ hänger ihop och om vi mår dåligt i själen så kan detta ofta visa sig i den fysiska kroppen.

Allt som du mår dåligt av – till kropp och själ – kallar vi Helhetsterapeuter för blockeringar. Vårt jobb är att lokalisera dessa blockeringar som påverkar ditt mående, ta bort dem och få din kropp att läkas.

Jag tror på samverkan i vården, och givetvis rekommenderar jag mina klienter att söka traditionell vård när det behövs. Alla läkningsprocesser är individuella och jag kan aldrig garantera något speciellt resultat. Det enda jag kan lova är att alltid göra så gott jag kan och om jag inte kan hjälpa till så berättar jag det för mina klienter.

Vad tycker tidigare
klienter


Helhetshealing

Sophia är väldigt lätt att prata med. Jag känner mig mer och mer balanserad efter varje behandling och jag har fått mer energi!
Elin

Helhetshealing

Mycket trevligt bemötande och skön/avslappnande känsla i kroppen efter healing.
Rekommenderas starkt!
 Johanna

Kanalisering

Så spännande att få kontakt med sin guide eller vägledare och se vad de har för budskap att förmedla. Upplever att det som förmedlats om framtiden oavsett om det handlat om arbete, resor eller annat, har inträffat, om inte jag gjort andra val. Det jag också gillar med kanalisering är att få ett annat perspektiv som jag inte själv tänkt på innan.
 Filippa

Helhetshealing

Jag har ett fysiskt jobb som gör att jag emellanåt känner mig sliten och trött. Därför tycker jag att det är väldigt skönt att ta en behandling då och då, för att fylla på med ny energi och låta kroppen slappna av.
 Albin

Regression

Med Sophia vid sin sida i en regression kändes det tryggt att utforska vad min själ ville visa mig. Jag är jättenöjd.
 Lisbeth


 

Skriv en recension om din behandling

Skriv en recension om din behandling

Ditt betyg (1=lägst, 5=högst)

Tack för att du delar sidan!