Kurser – utbildningar i
personlig och andlig utveckling

Alla utbildningar sker i balans, för både kropp och själ och med fötterna på Jorden. Hos mig lär du dig tydliga tekniker och kunskap om hur och varför de ska användas. 

Små elevgrupper – alla får den plats de behöver

Jag arbetar med små elevgrupper där alla elever får den plats de behöver, både med tanke på social distansering men också med stor plats för frågor och samtal.

De kurser jag erbjuder ser du här, vid varje kurs finns en länk till HelhetsCentrum med mer info och pris.

När du vill boka plats

Kontakta mig eller boka online – Välkommen!

HELHETSHEALING

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Din kunskap byggs upp i den takt du är redo att hantera den. Du väljer själv om du vill gå en eller flera kurser. Det finns också möjlighet för vidareutbildning till Helhetsterapeut.

Hos mig kan du boka:

 • Helhetshealing steg I
 • Helhetshealing steg II
 • Helhetshealing steg III

KANALISERING

Grundkursen är för nybörjare och här krävs inga förkunskaper. Efter denna kan du gå fortsättningskurser och lära dig kontakta andras guider, ”rensa hus” använda pekare och pendel eller samtala med naturväsen som tomtar, älvor eller devor.

Dessa kurser hjälper dig framåt i din personliga och andliga utveckling samtidigt som de är spännande och med många nya möten …

Hos mig kan du boka:

 • Kanalisering steg I
 • Kanalisering steg 2

REGRESSION – TIDIGARE LIV

Lär dig att leda klienter i regression eller till tidigare liv som det många gånger handlar om. Det innebär att vi hjälper en klient att föras (oftast) bakåt, men ibland även framåt i tiden. Vi låter klientens själ styra och välja vad som är viktigt för klienten att uppleva “just nu”.

Vi tränar mycket och lägger ner mycket tid på etik, teknik och regelverk för att du efteråt ska kunna genomföra trygga och säkra regressioner. Vi använder inte hypnos.

Hos mig kan du boka:

 • Diplomerad Regressionsterapeut

MEDITATIONER

Hjärtmeditationen – vår meditationsteknik för att leva från ditt hjärta

Varför blir ditt liv bättre när du lever från ditt hjärta?
Att kunna leva från hjärtat – på riktigt, hjälper dig att stanna kvar i din inre balans och välmående, även när livet är tufft runt omkring dig.

I vår utbildning i meditation får du tydliga, enkla och effektiva verktyg som är väl beprövade. Vi vet att de fungerar – tusentals deltagare har bekräftat det genom åren.

Hos mig kan du boka:

 • 4 steg till bättre balans med meditation
 • Utforska kunskapen i ditt hjärta i 4 steg

HÖGRE MEDVETANDE

En högre medvetenhet innebär att du kan nå högre nivåer av kunskap som kommer inifrån dig själv, närmare bestämt från ditt hjärta.

För att du ska kunna nå de högre nivåerna av kunskap behöver din Merkaba bli aktiverad.

Högre medvetande ger:

 • kunskap, insikt och förståelse för alla nivåer som finns inom dig och utanför.
 • förståelse för hur allt hänger ihop och påverkar varandra på djupet och på ytan.
 • förmågan att se de små detaljerna utan att förlora helheten.


Hos mig kan du boka:

 • Högre medvetande del 1 och 2 – Merkaba aktivering

Vad tycker tidigare kursdeltagare

Helhetshealing steg 1

Vilken fantastisk helg! Fina diskussioner och samtal. En sådan gästfrihet hos Sophia med familj att man kände sig som hemma. En bra healingutbildning där man fick tiden att känna sig trygg och Sophia guidade mig precis med rätt ord vid rätt tidpunkt så jag kunde börja lita på att det jag kände stämde. Tack Sophia! Jag kommer tillbaka igen för utbildning.
Sara

Helhetshealing steg 1

Två underbara dagar med trygg och fin handledning av Sophia. Kursen var verkligen givande jag fick till mig mycket kunskap och det känns självklart att fortsätta med nästa kurs inom healing. En pusselbit som föll på plats.
Ulrika

Helhetshealing steg 1

Har varit på helhetshealing 1 kurs hos Sophia i helgen. Var helt underbart. Och Sophia är så mysig och en väldigt bra lärare. Har lärt mig mycket!
ar lärt mig mycket!
Ulrikfont-family: ”Open Sans”; font-size: 16px; color: rgb(27, 36, 49); font-weight: 700;”>Camilla

Meditation del 2 Utforska kunskapen i ditt hjärta

Jag har gått vid fyra tillfällen en kvällskurs med Sophia om att Utforska kunskapen i ditt hjärta.
Sophia ger en helt unik bredd och djup i hur jag kan öka min vetskap i hur jag utvecklar min medvetenhet i mitt hjärta.
Jag vill varmt rekommendera denna kurs till alla som vill fördjupa sin medvetenhet om sitt hjärta, en helt magisk kurs.

Ann-Kristin

Kanalisering steg 1 – Kontakta din egen guide

En fantastiskt kurs! Jag trodde jag skulle lära mig tekniken och sen åka hem och öva några veckor innan jag kunde men jag kunde direkt! Sophia är en så bra och kärleksfull lärare. Rekommenderar varmt denna kurs.
Ann-Marie

Högre medvetande I-II aktivera din merkaba

När jag återupptog mitt andliga sökande för att bättre kunna förstå mig själv bättre var det viktigt att hitta en trygg plats för det. Jag hittade Helhetscentrum och därigenom Sophia när jag visste att jag skulle aktivera min merkaba. Att få göra det på ett tryggt och genomarbetat sätt med Sophias vägledning har fått mig trygg i att fortsätta utforska mig själv i min andliga resa. Sophia är mkt autentisk och skapar en trygg plats där man vågar utmana sig själv. Kan varmt rekommendera både hennes kurser och behandlingar.
Linda

Högre medvetande I-II aktivera din merkaba

Jag är så glad att jag hittade Sophia när jag sökte denna kurs. Varm, trygg, kunnig och med glädje och humor tog hon oss igenom alla moment. När kursen var avslutad kände jag att jag fått allt jag hoppats på och lite till.
Så tack Sophia. Hade jag bott lite närmare dig så hade jag redan bokat in mig på en ny kurs.
Katarina

Kanalisering steg 1 – Kontakta din egen guide

Än en gång tusen tusen tack för två verkliga roliga, tydliga och meningsfulla dagar. Det är inte ofta man varit på kurs och kommer hem helt klar! Inga frågor inga tvetydigheter. Bara klarhet. Tack!
Bibbi

Skriv en recension

Skriv en recension

Ditt betyg (1=lägst, 5=högst)

Se mina kommande kurser

Tack för att du delar sidan!